SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svalövs Bollklubb
Fotboll

Om klubben

Svalövs Bollklubb – SBK – bildades 1930 och bedriver fotbollsverksamhet på Svalövs idrottsplats, även kallat IP.

 

Föreningen har runt 300 medlemmar, varav ca 50 ledare och funktionärer som varje vecka hjälps åt att bedriva träningar och matcher. Vi ser fotboll och idrott som en viktig del både för byn men även för alla barn och unga som får en plats att utvecklas tillsammans.

Det finns något för alla – från knalleboll för de allra yngsta till att vi nu även drar igång gå-fotboll för de lite äldre. Det finns lag för pojkar och flickor samt vissa blandade lag. I de äldre årskullarna – 14-16 åringar har vi ett samarbete med Kågeröd på pojksidan och på damsidan ett samarbete med Röstånga och Kågeröd i RSK, som även är vårt gemensamma representationslag.

 

Vi befinner oss på olika planer och hallar – men allt är koncentrerat runt idrottsplatsen. Parkering finns vid idrottsplatsen, vid idrottshallen samt vid Linåkerskolans parkering. Vi har tillgång till en konstgräsplan och flera gräsplaner.

 

Ungdomsidrotten är viktig för klubben – att skapa en arena för barn och unga att utvecklas och därmed också bli basen för vår seniorverksamhet.

 
Sponsorer
Webshop Stadium