Svalövs Bollklubb

Pojkar födda 2014

Varmt välkomna till vår lagsida

I vårt lag tränar pojkar födda 2014

Våra träningstider är:

tisdagar och torsdagar 18:00-19:15

Tränare:

Joshua Brenner

Sanrio Brenner

Linda Jönsson

Nya träningstider
2023-10-08 15:36

Hej!

Denna kommande vecka 41, tränar vi på konstgräset både tisdag och torsdag kl.17-18.30.

Från vecka 42, kör vi inomhus i Båghallen kl.18-19 på tisdagar och ute på konstgräs torsdagar kl.17-18.30.

Vi vill kalla er till föräldramöte på tisdag, 17/10 kl.18. Har ni frågor ni vill ta upp, så ta med er det till mötet.

Vi ses på IP!

--San, Linda, Joshua

Kioskinfo under Svalövs Cup
2023-10-07 18:53

Godkväll!

Vårt lag har ansvar för kiosken den 18/11 när våra barn spelar Svalövs Cup.

Tiden som gäller är följande:
Förmiddagspass: 7-13:15

Jag kommer att dela ut kioskpass om några dagar, förhoppningsvis. Jag kommer behöva två föräldrar som sitter hela förmiddag i sekretariat - ni ska våga prata i mikrofon och följa direktiv som ges av cupledningen. Känner ni att ni vill sitta i  sekretariat, skriv gärna i sms-gruppen så kan jag notera den.

Bekräfta att ni sett ovanstående information.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Match 8/10
2023-10-05 13:37

Hej!

Med denna nya system kommer vi skicka kallelser till barnen som spelar match på helgerna och även skicka kallelser till träningarna. I kallelsen kommer det stå information om samlingstid. Viktigt att ni svara där så att vi vet att era barn kommer eller inte. På så sätt hinner vi ta in andra om det behövs.

På söndag har vi en bortamatch mot Teckomatorp.

MVH

Tränarna