SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svalövs Bollklubb
Fotboll

Våra årliga evenemang

Årligen genomför vi olika evenemang i Svalövs BK. 

 

Svalövsupen - 3 helger i november

Sedan mer än 60 år arrangerar vi Svalövscupen i Heleneborgshallen under tre helger i november. Cupen genomförs från de yngsta till seniorerna. Upp mot 150 lag från olika delar i Sverige deltar under cuphelgerna och det är gott om besökare i hallen från fredag till söndag i hela november. 

Cupen är alltid välbesökt med mycket folk, kiosk, spelare, fotboll, lotterier med fina vinster. Vid varje prisutdelning sker det alltid lite extra - för att skapa en upplevelse för barnen. En otroligt viktig cup för både byn och klubben. 

Håll utkik efter anmälan till cupen. 

 

Vill du som privatperson hjälpa till under cupen - kontakta kansli@svalovbk.org

Vill du som företagare sponsra cupen och synas på väggarna? kontakta kansli@svalovbk.org

 

Campen - 3 dagar i augusti. 

Under tre dagar (4 h/dag) genomförs campen med ca 125 barn på idrottsplatsen i Svalöv, strax innan skolan börjar. Det är träning med flera olika ledare, både från klubben och från de större klubbarna runtomkring. 

Barnen får fika, tröja, vattenflaska och boll med sig från cupen. Campen är välarrangerad och brukar vara ett uppskattat inslag precis i slutet av sommarlovet. 

 

Korvgrillning - julskyltningen

 

Uppesittarlotter - inför julen

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/04 19:39 
Hem, 11/03 14:06 
Hem, 23/01 20:36 
Hem, 13/12 20:28 
Hem, 12/12 20:29 
 
Sponsorer
Webshop Stadium