SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svalövs Bollklubb
Fotboll

Vill du som privatperson hjälpa till och stödja SBK?

Det går att stödja all den verksamhet som vi bedriver på olika sätt - både som privatperson och företag. 

 

Vi är ungefär 300 personer engagerade i föreningen, flickor och pojkar - från de yngsta till de äldsta och både aktiva och ledare. Det går att alltid att göra mer och fortsätta utvecklas som förening. 

Har du några tankar och idéer är du alltid välkommen att höra av dig till oss, via kansli@svalovbk.org eller titta förbi på idrottsplatsen.

 

Som privatperson kan du stödja SBK på flera olika sätt.

 

Stödmedlem

Som stödmedlem blir du medlem i SBK till en kostnad av 400 kr/år. I avgiften ingår fritt inträde till alla seniorernas hemmamatcher samt att få ta del av olika erbjudande som kommer under året till våra medlemmar från våra sponsorer. Ansök om att bli stödmedlem här på hemsidan.

 

Bli medlem på Stadium och koppla ditt medlemskap där till Svalövs BK. Medlemskapet ger dig tillgång till rabatter på Stadium, men även för klubben genom bonus för varje köp medlemmar gör. Det finns också flera fina klädesplagg med klubbprofilen som går att köpa via Stadium. Se länk på hemsidan.

 

Engagera dig och hjälp till vid aktiviteter och evenemang

Under året anordnar vi flera olika aktiviteter och det är alltid bra att vara fler som kan hjälpa till. Det kan handla om att vara funktionär vid svalövscupen, hjälpa till med kiosken inför cup, camp eller någon hemmamatch, hjälp att grilla i samband med någon match eller sammandrag, arrangera en aktivitet på idrottsplatsen i samband med några matcher osv. Det finns stora möjligheter att kunna hjälpa till – både med stort och smått. Vill du engagera dig – kontakta oss på kansli@svalovbk.org

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/04 19:39 
Hem, 11/03 14:06 
Hem, 23/01 20:36 
Hem, 13/12 20:28 
Hem, 12/12 20:29 
 
Sponsorer
Webshop Stadium